Skip to content Skip to footer
Maaike Dekkers-Duijts
D-two

Binnen D-Two was nog geen actieve sales afdeling. Robert-Jan hebben we gevraagd om ons te helpen met de quick-start van de marketing en sales in het bedrijf. Wat ik bijzonder fijn vond in het werken met Robert-Jan is dat hij vooral echt aan de slag gaat: het blijft niet bij een plan, maar juist de start van de uitvoering geeft veel inzicht en maakt het makkelijker om er binnen de organisatie op door te werken.

Hij heeft een uitgebreide sales lijst gemaakt van droomprospects en is begonnen met de actieve sales, waardoor we goed inzicht kregen in de behoeften van de markt en de eerste leads opgelijnd werden. Hij heeft namens ons een marketingbureau geselecteerd dat een nieuwe website maakt. En het belangrijkst: hij heeft een account manager geworven, die het account management nu blijvend kan gaan invullen.

Frank Visser
Firefly

Wij dachten op de goede weg te zijn maar wilden dit toch graag extern laten controleren. De bevindingen van GroeiLeaders waren niet mis en zij hadden in korte tijd goed in beeld gebracht hoe wij meer en sneller rendement konden behalen. Binnen no time was ons hele salesproces omgegooid en hadden zij voor ons nieuwe manieren van leadgeneratie ingericht. Hiermee is het aantal leads fors gestegen en de cost of sales afgenomen.

Na een intensief en succesvol recruitmentproces voor diverse accountmanagers en salesmanager heeft GroeiLeaders een op maat gemaakt traineeship ontwikkeld met trainingen en workshops. Robert-Jan was altijd goed bereikbaar, betrokken en het contact was altijd erg persoonlijk.

Na een half jaar hebben we nog steeds goed contact, verzorgt GroeiLeaders updates en denkt Robert-Jan nog vaak met ons mee. De hele samenwerking is een groot succes! 

Redmer de Vries
Redmer de Vries
Thesio

Groeileaders werkt actief met ons samen om doorlopend op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Wat voor ons de doorslag gaf is dat dit op een kwalitatieve manier gebeurt, op eenzelfde manier waarop wij zelf ook bedrijven zouden benaderen of zelf benaderd zouden willen worden.

Per Wagemakers
Twelve

Robert-Jan is een gedreven en fijne gast, die commercieel denken hoog in het vaandel heeft staan. Robert-Jan is uitstekend in staat om een goed (sales)team bij elkaar te zoeken, te smeden en naar een hoger niveau te tillen. 

Ik weet zeker dat je geen spijt zult krijgen wanneer je Robert-Jan binnenhaalt in jouw organisatie!

Talisa Ong & Lieke Dols
The Forward Club

In korte tijd wist Robert-Jan van GroeiLeaders ons te helpen onze commerciële propositie in kaart te brengen en deze door te vertalen in een sterke sales strategie die helemaal past bij ons bedrijf. 

Hij is een geweldige sparringpartner voor alles wat met sales te maken heeft. Hij is scherp, verdiept zich heel goed in je bedrijf en werkt super doelgericht.

Door zijn persoonlijke aanpak zorgt Robert-Jan niet alleen voor harde bedrijfsresultaten, ook weet hij ons als ondernemers te coachen in onze sales skills. Dat gecombineerd met een creatieve en strategische aanpak voelt hij inmiddels als onderdeel van ons bedrijf.

Renée van Bottenburg
Newskool

De samenwerking tussen Robert-Jan en NewSkool bestaat uit meerdere componenten. Middels een ontzettend leuke teamdag heeft Robert Jan geholpen met het commerciëler maken van het complete team, zodat we meer handvatten kregen voor effectieve en vooral comfortabele salesgesprekken bij onze klanten. De focus lag hierbij op het achterhalen van de klantbehoeften.

Daarnaast ben ik als Sales continu op zoek naar nieuwe leads, wat mij veel tijd en energie kost. Robert Jan heeft mij enorm geholpen door de complete lead generatie over te nemen en mij continu te voorzien van bruikbare leads. 

Daarnaast heeft Robert Jan veel ervaring op het gebied van Marketing dus heeft hij tevens gekeken hoe wij, organisatie breed, een slag kunnen maken naar groei en verbetering. Dit is iets waar niet alleen ik als Sales, maar ook de rest van mijn team veel aan heeft gehad. Ik kan zijn brede expertise op het gebied van sales en marketing dan ook zeker aanraden.

 

Thijs te Braake
Q2change

Ik werk nu ruim een half jaar samen met GroeiLeaders en we hebben in korte tijd grote stappen gezet door de strategie en hands-on aanpak van GroeiLeaders. We komen nu bij de juiste partijen aan tafel en slaan de juiste toon aan waardoor we nog meer social impact kunnen maken.

We zijn mega blij met Robert-Jan en z’n team. Het zijn fijne mensen, die snappen waar het om draait. Ik hoop nog heel lang met ze samen te werken. 

Logo Groeileaders

Wil jij ook graag iets leuks vertellen over mij?
Stuur dan snel een berichtje en dan gaan we kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen!

NAAR BOVEN