Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Leadgeneratie as a service

Leadgeneratie as a service

We zien leadgeneratie als een aparte service waarbij we het proces zo opzetten dat je een structurele doorstroom krijgt van warme leads. Na een korte analyse werken wij een plan uit om zoveel mogelijk leads voor jou te scoren. Nadat we goed in kaart hebben welke vormen we inzetten gaan onze specialisten aan de slag. Allereerst verzorgen wij de juiste leadlijsten. Wij gebruiken onze eigen software die het mogelijk maakt dat de verschillende kanalen elkaar versterken voor een optimaal rendement. Als je wilt dat je eigen mensen ook focus blijven houden op het genereren van leads zorgen wij voor een optimale flow waarin zij samenwerking met onze specialisten. Alles geautomatiseerd en gekoppeld met verschillende CRM systemen.

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Telemarketing

Telemarketing is een veelgebruikt middel om leads mee binnen te halen. Persoonlijk contact door te bellen zorgt voor tweerichtingsverkeer en een direct contact met je potentiële lead. Je wilt echter wel kwalitatieve leads hebben en je accountmanager niet opzadelen met zinloze afspraken waar hij niks mee kan. Daarom is het van belang je telemarketing in te zetten met de juiste kennis en ze te koppelen aan je overige kanalen, zodat je op het ideale moment aan de lijn hangt om een lead te bewerkstelligen. 

Wij kunnen je helpen de telemarketing goed in te richten of deze voor je uit handen nemen met een van onze specialisten. Voor je bedrijf is het van groot belang dat je dit doet met een partner waar je vertrouwen in hebt, ze lopen immers met je naam te koop. Wij snappen dat je wilt dat dit goed gebeurt en bieden je daarom de mogelijkheid direct met de juiste partners aan de slag te gaan.

Online leadgeneratie

De manier om mensen naar je website te krijgen en zo warm te krijgen tot een lead is online marketing. maar wat doe je met al die website bezoekers en whitepaper downloads? Samen met onze online marketing specialisten zetten we als basis diverse kanalen in om leads te regelen voor jouw bedrijf. Door onze persoonlijke opvolging zorgen wij ervoor dat de leads bij jou komen als ze volledig zijn opgewarmd;

  • Website. De belangrijkste pijler van je online marketing. We optimaliseren deze voor je en zorgen voor een hoge CTR.
  • SEO. Zoekmachineoptimalisatie waardoor jouw bedrijf sneller en beter gevonden wordt in Google en mensen die naar jouw product of dienst op zoek zijn op je website terecht komen.
  • SEA. Adverteren via Google om direct te scoren op relevante zoektermen.
  • Social Media. Adverteren via Facebook, Instagram en LinkedIn om je bedrijf onder de aandacht te brengen en meer websitebezoekers binnen te halen.
  • E-mailmarketing. Bereik jouw doelgroep met specifieke mails om nieuwe potentiële klanten warm te krijgen voor jouw bedrijf.

Koppeling voor optimaal resultaat

Leadgeneratie wordt pas echt interessant als alle instrumenten met elkaar samenwerken. De timing waarop potentiële leads worden benaderd wordt bepaald vanuit meerdere kanalen, zodat je altijd op het juiste moment in contact komt met de lead. Dit gebeurt allemaal via onze eigen tool die alle vormen van leadgeneratie aan elkaar koppelt. 

Van het vinden van de juiste suspects tot het opleveren van warme leads, wij zorgen ervoor dat jouw mensen weer bezig kunnen zijn met wat zij het leukst vinden; het voeren van verkoopgesprekken!

NAAR BOVEN