Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Sourcing van de juiste profielen

Sourcing van de juiste profielen

Goed personeel vinden is lastig en dat maakt het soms moeilijk om de juiste mensen op gesprek te krijgen. Bovendien sluit traditioneel recruitment niet aan bij MKB’ers in de Groeifase. Daarom gaan wij voor je aan de slag om mensen te zoeken die voldoen aan jouw profiel en die openstaan voor een nieuwe uitdaging. Dat maakt de weg naar goed salespersoneel een stuk eenvoudiger. Je weet direct wat er op de markt is en ontvangt een representatieve benchmark van de mogelijkheden in jouw branche. Het bespaart je bovendien een hoop tijd en geld!

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Voordeel van sourcen

Het sourcen van een geschikte toevoeging voor je salesteam is een stuk gerichter dan het plaatsen van een vacature. Daarbij meld talent zich vaak minder snel bij de nog onbekende bedrijven. Onze specialist denkt mee over de vacaturetekst en gaat op zoek naar kandidaten die bij jouw organisatie passen. Je ontvangt een lijst met potentiële kandidaten waar je zelf uit kunt kiezen. Vervolgens kan je ervoor kiezen om deze zelf te benaderen en uit te nodigen of ons aan te laten sluiten tot het laatste gesprek!

  • Passende kandidaten op gesprek dankzij gerichte benadering.
  • Een goede benchmark van kandidaten die beschikbaar zijn
  • Met onze aanpak benader je beschikbare kandidaten zelf, je wacht immers toch ook niet tot nieuwe klanten jouw kant op komen?

Zelf de controle houden

Er zijn talloze bureau’s die jou dé perfecte kandidaat aanbieden, maar dit is vaak een kostbare oplossing. Bovendien heb je zelf geen enkele invloed op wie er binnen wordt gebracht en weet je niet wat er nog meer te halen valt. GroeiLeaders biedt je een benchmark van een aantal geschikte kandidaten, waardoor jij zelf de controle houdt. Zo bespaar je op hoge kosten en voer je zelf de gesprekken waarna je zelf je eigen keuze kunt maken. Zeker in de Groeifase van je organisatie weet je zelf het beste wat je nodig hebt. Dat gaat niet alleen op basis van CV of skills, vooral het gevoel moet kloppen! Wij zorgen er voor dat de juiste mensen bij je aan tafel zitten.

Ondersteuning bij selectieproces

Naast het aanleveren van profielen kunnen we je ook ondersteunen bij de selectieprocedure. Zo kunnen we de groep kandidaten vanuit jouw profiel benaderen en kunnen we eventueel zelfs de eerste gesprekken voeren of je helpen met de gesprekken en als sparringspartner mee het gesprek in gaan. Het is ook mogelijk om profieltesten af te nemen zodat jij een nog beter beeld hebt van wie je voor je hebt. Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf oppakken. Wil je tips en trics van een ervaren GroeiLeader die meekijkt? Dan helpen we je gedurende het hele proces.

Passende kandidaat vinden?

Ben jij op zoek naar versterking voor je salesteam maar kun je de juiste persoon niet vinden? Schakel dan onze hulp in om een lijst met potentiële salestoppers te sourcen en kies zelf de best passende kandidaat!

NAAR BOVEN