Skip to content Skip to footer

Meer klanten

Direct de juiste salesstrategie.
Leadgeneratie

Hoe realiseer je zo snel mogelijk een duurzame Groei?

Efficiënte Groei

Zoek jij iemand die de juiste ervaring heeft met jouw Groeifase en je ondersteunt in het maken van de juiste keuzes en het realiseren van snellere en efficiëntere Groei?

GroeiLeaders streeft ernaar dat ondernemers direct de juiste salesstrategie kunnen omarmen, direct met de juiste partijen en mensen kunnen samenwerken en de interne skills te optimaliseren voor een snelle en duurzame Groei. 

Uit eigen ervaring bedrijven laten groeien

Wie het doen

GroeiLeaders is opgericht met de gedachte om ondernemers met een maatschappelijk karakter te helpen Groeien. Die gedachte komt voort uit de ervaring van oprichter Robert-Jan Burger, die aan het begin van zijn eigen carrière zelf heeft ervaren hoe het is om met een bedrijf snel te Groeien.

Het bedrijf groeide in korte tijd van 5 naar 120 man. Hij ontdekte na verloop van tijd hoeveel zaken hij achteraf anders aangepakt zou hebben; van leadgeneratie, hr beleid, strategische keuzes tot de verkeerde partnerships. Vanuit het idee om andere ondernemers daarvoor te behoeden ontstond het concept van GroeiLeaders. 

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen mix aan verbeterpunten om verder te Groeien. Daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak met oprechte interesse. Commercie gecombineerd met betrouwbaarheid en oprechtheid. Hiermee maken wij het verschil en zorgen wij voor een positieve associatie van jouw merk. 

GroeiLeaders voor wie?

Zijn we op de goede weg?

Veel ondernemers herkennen zich in deze problematiek.

Het bedrijf is opgestart, ze hebben zelf hun product goed verkocht en de onderneming draait. Dan is het tijd voor de volgende stap. Het opzetten van een salesafdeling blijkt toch vaak een ander verhaal. Vaak wordt er gezocht naar een CCO, salesmanager, accountmanager en callagent in één. Van dat profiel zie je er maar weinig en niet iedere ondernemer heeft het geld om direct meerdere mensen op verschillende niveaus aan te nemen. Zet onze GroeiLeaders dus in voor de juiste fundering van jouw salesafdeling. Van het generen van leads, de juiste mensen tot het ophogen van de skills. GroeiLeaders geeft een boost aan nieuwe maar ook aan bestaande salesafdelingen voor nog meer Groei.

in 1x op het juiste pad

Een helder salesproces neerzetten

GroeiLeaders zorgt in die situatie dat er een helder salesproces wordt neergezet en er een plan klaarligt. Daarnaast helpen we je in de zoektocht naar de juiste accountmanagers. Terwijl wij de leadgeneratie uit handen nemen kan jouw accountmanager zich focussen op het closen van de deals. Terwijl wij ondertussen jouw salesprofessionals coachen en begeleiden tot je er aan toe bent om een ervaren manager aan te nemen kan jij als ondernemer je juist bezig houden met de visie van je bedrijf.

Wij kijken er naar uit om samen met jou een persoonlijk GroeiPlan op te stellen! 

Groepsmeeting

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij gaan voor lange termijn partnerships

leadgeneratie referentie
leadgeneratie referentie
Go to Top