Skip to content Skip to footer

Ons groeiplan

Aanpakken

Geen statisch salesplan

Bij GroeiLeaders geloven we niet in een heel abstract en statisch salesplan waarin alleen de grote lijnen worden uitgezet. Om echt meer uit je sales te halen moet je actiematig denken en direct kunnen schakelen. Daarom zorgen wij voor een hands on actieplan  waardoor jouw salesteam meteen aan de slag kan gaan met de volgende stappen. Vanuit die gedachte implementeren we een salesproces dat bedrijven hun potentieel waar laat maken. 

Langs de zijlijn aanschouwen hoe jouw bedrijf het doet is niet wat het scherpste inzicht gaat geven. Wanneer je echt wilt weten waar de pijnpunten binnen de sales liggen zul je zelf aan de slag moeten en meedraaien. Vanaf het eerste moment pakken we de sales en leadgeneratie van jouw bedrijf zelf mee op en gaan we meedraaien in plaats van meekijken. Daarmee ontdekken we pas echt de verbeterpunten die jouw weg naar meer Groei kunnen opleveren.

Volle 100%

Meedraaien in plaats van meekijken

Van lead tot closen

Samenwerking met specialisten

Voor de beste implementatie hebben we diverse specialisten waar we mee samenwerken op bepaalde facetten van het salesproces. Van het genereren van leads via online marketing tot het opvolgen ervan om de deal te closen, met onze GroeiLeaders hebben we voor elk aspect een samenwerking met de juiste specialist voor jouw Groei. Door al onze partnerships kunnen wij jou op een onafhankelijke manier van de juiste strategie voorzien.

Wij geloven heel erg in de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven en dat zie je ook terug in de bedrijven die we hebben geholpen te Groeien. GroeiLeaders richt zich op bedrijven met een maatschappelijk karakter, omdat dit inspirerende bedrijven zijn die zich inzetten voor een betere wereld of om anderen te helpen. Iets waar wij ook voor staan. Wij voelen ons dan ook verwant met organisaties die laten zien dat zij ook hun bijdrage willen leveren aan de maatschappij. GroeiLeaders helpt dit type bedrijven dan ook graag om verder en sneller te Groeien.

een betere wereld

Maatschappelijke bijdrage

Maak kennis

Samen Groeien?

Wil jij het maximale Groeipotentieel uit je bedrijf halen?
Bel eens om kennis te maken en te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Go to Top