Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sourcing van de juiste profielen

  • Persoonlijke aanpak
  • Meetbaar resultaat
  • Flexibel meegroei model

Sales uitbesteden

Om groei te realiseren heb je sales nodig. Leuk die aanwas van nieuwe leads maar wat heb je er eigenlijk aan? En wat als jouw kracht nou helemaal niet ligt bij het verkopen? Door de het uitbesteden van jullie sales weet je in ieder geval zeker dat je salesspecialisten voor je aan de slag hebt. Een flexibele schil voor het geval dat jijzelf of jouw eigen salesmensen druk zijn met andere zaken. Doordat GroeiLeaders voor hen bezig is met de leadgeneratie kunnen jouw eigen salesmensen zich focussen op het closen van deals.

Naast het uitvoeren van de sales helpt GroeiLeaders organisaties ook om de juiste koers uit te stippelen waarmee je vervolgens eventueel zelf verder kan voor het binnenhalen van je nieuwe klanten. Zo kunnen we in gezamenlijke sessies de juiste Groeistrategie voor jouw organisatie bepalen.

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Doe de scan

Waarom kiezen voor GroeiLeaders?

Bij GroeiLeaders doen wij het net even anders. Waar veel andere partijen focus hebben op één specifiek onderdeel van de sales richten wij ons op de volledige salesfunnel. Van koude leads tot volwaardige klanten, wij bieden hulp van a-z. Doordat wij als Groeistrategen jullie helpen om de juiste keuzes te maken hebben wij specialisten die het werk voor je kunnen uitvoeren.

Door onze onafhankelijke positie ontvang je van ons ook altijd het beste objectieve advies. Waar een specialist vaak zijn eigen methode zal adviseren maakt het ons niet uit welke vorm jij kiest, zolang het maar zo veel mogelijk bijdraagt aan jouw Groeistrategie. Omdat wij niet stoppen bij het aanleveren van leads maar doorgaan tot ze converteren naar klanten is het ook in ons eigen belang dat de kwaliteit van de leads optimaal is. Wij zijn betrokken bij het hele proces en hebben daarom een grotere verantwoordelijkheid dan de meeste andere sales of marketing organisaties.

Onze diensten

Sales uitbesteden kan bij ons op verschillende manieren. Zoals gezegd helpen wij namelijk met het overnemen van jouw sales binnen de gehele salesfunnel

Strategie: Samen me onze strategen gaan jij aan de slag om de Groeistrategie van jouw organisatie onder de loep te nemen. Staat jullie merk goed genoeg, dekt de website de lading en sluit de propositie goed genoeg aan op de wensen en behoeften van jullie doelgroep? Vanuit daar stellen wij een Groeistrategie voor een duurzame maar explosieve groei van jouw organisatie.

Leadgeneratie: Wij onderzoeken samen met onze specialsten welke middelen van offline of online leadgeneratie wij voor jullie in kunnen zetten. Voor ieder discipline hebben wij de juiste specialisten die jou helpen aan een duurzame groei. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie (SEO), betaalde advertenties op zoekmachines of social media of telefonische acquisitie via een van onze telemarketeers. Door deze manieren van leadgeneratie aan elkaar te koppelen vergroten wij de kans op het beste resultaat.

Coacing- en training: Robert-Jan Burger, de oprichter van GroeiLeaders helpt al zijn hele loopbaan jonge professionals verder te komen in de commercie. Het trainen van salesprofessionals, het opleiden van ondernemers tot ware commerciele masters of het hulp bieden van zzp’ers

Wil jij jouw sales ook uitbesteden?

Maak dan snel kennis met onze Groeistrategen om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.

Kennismaken

Go to Top