Skip to content Skip to footer

Sales uitbesteden

De juiste commerciële strategie, (online) Leadgeneratie inrichten en het voeren van salesgesprekken. Allemaal zaken die veel tijd kosten terwijl je wellicht liever met andere zaken bezig bent. Dus; sales uitbesteden!

Wij bieden remote professionals die jou ondersteunen waar nodig!

Contact opnemen

  Waarom sales uitbesteden?

  Je merkt dat je je energie liever in andere taken steekt, je hebt het gevoel dat er meer uit je business te halen valt of een fulltimer aannemen en aansturen is nog een stap te ver. Daarbij zorgt sales uitbesteden ervoor dat jij je kan focussen op je business en je klanten terwijl de organisatie blijft groeien. 

  Door het uitbesteden van sales aan GroeiLeaders gaan de beste specialisten direct voor jou aan de slag met het behalen van de gewenste resultaten. 

  GroeiLeaders en sales uitbesteden?

  Voor omzet zijn sales nodig, maar wat als jouw kracht nu niet bij verkopen ligt? Er zijn verschillende redenen waarom sales uitbesteden een goed idee kan zijn. Het kan zijn dat de kennis (nog) ontbreekt waardoor je niet de juiste snaren bij klanten weet te raken, of misschien staat je salesafdeling nog in de kinderschoenen of heb je tijdelijk op korte termijn extra uren nodig.

  Door je leadgeneratie aan ons over te laten aan GroeiLeaders zorg je dat jouw salesmensen zich kunnen focussen op iets leukers: het closen van deals. Dit levert gemotiveerde medewerkers op die langer bij het bedrijf willen blijven. In plaats van een golvende beweging (veel afspraken betekent weinig tijd voor acquisitie en andersom), creëren wij een constante stroom van leads.

  Voordelen sales uitbesteden

  Zij gingen je voor

  leadgeneratie referentie

  Hoe gaat GroeiLeaders jou helpen?

  We begrijpen dat sales uitbesteden best een beetje spannend kan voelen. Daarom neemt GroeiLeaders je altijd mee in het proces, dat er globaal als volgt uitziet:

  1

  Groeisessie

  We beginnen met een strategiesessie, waarin we door middel van een korte analyse het startpunt en de doelstellingen bepalen. 

  Wij noemen deze stap de GroeiScan.

  2

  Groeiplan

  Vervolgens presenteren we jou ons GroeiPlan, een hands-on-actieplan met concrete stappen, zodat je meteen aan de slag kunt. 

  Wij presenterem de ideale sales-marketingcampagne voor een optimale groei.

  3

  Implementatie

  Hierna gaan we, na jouw goedkeuring natuurlijk, het GroeiPlan implementeren. Hoe deze stap eruit ziet, is afhankelijk van jouw vraag met betrekking tot sales outsourcing.

  Van leads tot klanten, onze sales outsourcing laat zich niet beperken.

  4

  Monitoring

  Na de implementatie van het GroeiPlan houdt onze betrokkenheid niet op, want wij gaan voor duurzame Groei. We monitoren op afstand en evalueren de situatie met jou op een periodieke basis.

  Maandelijks geven we een volledige update en sturen we bij waar nodig. 

  Sales uitbesteden bij GroeiLeaders

  Waarom zou je kiezen voor GroeiLeaders als je sales outsourcing overweegt? Omdat wij het net even anders doen. Waar velen zich focussen op één specifiek gebied, gebeurt leadgeneratie bij GroeiLeaders op alle manieren. Het is maar net waar jouw organisatie behoefte aan heeft. MQL, SQL, alles van lauwwarme leads tot aan volledig getekende klanten. Een andere reden om voor GroeiLeaders te kiezen, is onze flexibiliteit met betrekking tot de vorm van de samenwerking. GroeiLeaders streeft naar de ideale samenwerking, zodat we het jou zo makkelijk mogelijk maken. We hebben bakken met ervaring en specialistische kennis in huis op het vlak van B2B leadgeneratie.

  Verder vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk, want iedere organisatie en ieder salesvraagstuk is anders. Je kunt er bovendien op vertrouwen dat GroeiLeaders altijd de juiste oplossing voor jouw probleem vindt. En je kunt zonder zorgen jouw leads aan ons toevertrouwen, want wij maken geen gebruik van manipulatieve verkooptrucjes. Na een strategische sessie starten we een pilot van 3 maanden waarin we natuurlijk deliverables afspreken. Na deze pilotfase weten we precies wat wij voor jou kunnen gaan leveren. 

  Ook zijn er inmiddels veel automatiseringstools inmiddels op de markt. Automatiseren van je processen klinkt natuurlijk waanzinnig alleen gaat dit vaak niet vanzelf. Je moet je goed inlezen en oefenen met een tool voordat je het goed kan inzetten. GroeiLeaders heeft voor iedere tool wel de juiste specialist die jou kan helpen met het uitbesteden van je sales 

  Robert-Jan Burger

  Jouw head of growth
  020 209 16 30

  Logo Groeileaders Black

  Waarom GroeiLeaders?

  Sales outsourcing

  Sales outsourcing kan bij ons allerlei vormen hebben, want we ondersteunen je daar waar jij behoefte aan hebt. GroeiLeaders kan jouw bedrijf bijvoorbeeld laten Groeien met één of meerdere van de volgende diensten:

  Het opzetten van een salesstrategie: we helpen je het hoogste rendement uit jouw salesafdeling te halen. Dit doen we onder andere door de organisatie te analyseren op het gebied van sales. Door gesprekken met stakeholders achterhalen we waar Groei mogelijk is en hier rolt een Groeiplan uit. Geen vaag gedoe, maar een concreet stappenplan waarmee je meteen aan de slag kunt. Indien gewenst, kunnen wij ook de implementatie voor je oppakken.

  Het optimaliseren van leadgeneratie: we kijken welke middelen we online en offline in kunnen zetten om een constante stroom van warme leads voor jouw organisatie te genereren. Denk bijvoorbeeld aan het produceren van relevante content, zoekmachine optimalisatie (SEO), telefonische acquisitie en online advertentiecampagnes. GroeiLeaders heeft bovendien een handige tool om alle middelen voor leadgeneratie aan elkaar te koppelen voor nog betere resultaten.

  Het werven van goed salespersoneel: we denken met je mee over de vacaturetekst en een van onze specialisten gaat voor je op zoek naar de juiste mensen. Zo heb je meteen een goede benchmark van beschikbare kandidaten. Hierna kun je zelf de kandidaten benaderen en gesprekken voeren, of je laat dit (gedeeltelijk) aan GroeiLeaders over.

  Coaching en trainingen: we zorgen ervoor dat jij het beste uit jouw medewerkers haalt. Zo kunnen we performance coaching organiseren in de vorm van een een-op-een-sessie of juist voor het hele salesteam. Met onze salestrainingen zorgen we dat jouw team over de juiste kennis en skills beschikt om deals te closen. Ook mogelijk: meerdaagse traineeships waarin alles aan bod komt waar jouw bedrijf op het gebied van sales behoefte aan heeft.

  Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

  Benieuwd hoe we jouw team kunnen helpen nog meer uit je sales te halen? Ontdek welke coachingstrajecten of trainingen passen bij jouw wensen.

  Kosten van sales uitbesteden

  De kosten van sales uitbesteden zijn afhankelijk van jouw wensen. Bij GroeiLeaders heb je verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we werken op uurbasis, maar ook op projectbasis. En wat dacht je van Cost per Lead? Nadat we samen een basis van vertrouwen hebben gelegd, kunnen we verder gaan onder het mom van ‘no cure no pay’. Benieuwd naar de mogelijkheden van GroeiLeaders op het gebied van sales outsourcing? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder Groeien.

  Meer klanten dankzij sales uitbesteden?

  Go to Top