Skip to content Skip to footer

Onze weg naar meer Groei

Werkwijze
01
Een goede analyse brengt naar boven waar we het salesproces kunnen verbeteren.
Meer lezen
02
Vanuit de analyse komen we met een hands-on actieplan waarin directe stappen staan om verder te Groeien.
Meer lezen
03
Onze GroeiLeaders gaan voor je aan de slag om zo snel en concreet mogelijk Groei voor jouw organisatie te realiseren
Meer lezen
04
GroeiLeaders blijft altijd op afstand betrokken zo lang en intensief als jij dat wilt.
Meer lezen

Voor elk facet de juiste specialisten

Wie het doen

Er zijn talloze redenen waarom je het idee hebt dat je meer uit je sales kunt halen. Misschien kun je de ideale verkoper niet vinden, blijft de opvolging van leads achter of heb je een fantastische accountmanager maar blijven de leads juist uit. Als jij het idee hebt dat je sneller kunt Groeien maar niet weet hoe dan is GroeiLeaders er om jou te helpen. Wij bekijken hoe we jouw salesproces door middel van concrete actiepunten optimaal kunnen inrichten. Daarnaast hebben we voor elk facet de juiste specialisten waarmee we de implementatie kunnen inrichten. Uiteindelijk kunnen wij de leadgeneratie gedeeltelijk of zelfs volledig uit handen nemen. Daarbij trainen en coachen we jouw mensen on the job voor een duurzame Groei.

Direct resultaat

01. GroeiScan

Om te bepalen waar we je het beste mee kunnen helpen starten we altijd met een korte analyse. Tijdens een korte kennismaking bepalen we het startpunt. We kunnen bijvoorbeeld in gesprek gaan met stakeholders en de mensen binnen jouw sales afdeling interviewen. Indien nodig pakken we ook het onderzoek naar de doelgroep, het gebruik van het CRM en  brengen we de huidige sales resultaten in kaart. Voor we verder gaan kijken we samen naar de doelstellingen, met welk resultaat ben jij tevreden?

Na de GroeiScan presenteren we onze bevindingen in een GroeiPlan. In tegenstelling tot de vaak statische salesplannen waar vooral algemene en abstracte punten in staan leveren wij een hands-on actieplan waarmee je direct aan de slag kunt. Doordat de actiepunten gebaseerd zijn op onze ervaringen zijn het concrete stappen die jouw salesproces direct kunnen verbeteren.

hands on actieplan

02. GroeiPlan

Aan de slag

03. Implementatie GroeiPlan

Nadat we het GroeiPlan bij je hebben gepresenteerd en de doelstellingen helder zijn bepaal jij wanneer we van start kunnen. Na jouw goedkeuring voeren we de besproken strategie uit en houden we je constant op de hoogte van de resultaten. 

Dat kan betekenen dat we een duurzame salesstrategie voor je uitwerken en het leadgeneratieproces voor je uit handen nemen, de inrichting van een zo efficiënt mogelijk salesproces, een CRM systeem, of ondersteuning in de zoektocht naar het perfecte salesteam. Tenslotte verzorgen wij salestrainingen en kunnen wij jouw team on the job trainen coachen.

Ook na de implementatie blijft GroeiLeaders op de achtergrond betrokken bij het proces. Dat doen we door de situatie te monitoren en periodiek samen met jou te evalueren. Op deze manier blijven we betrokken op afstand en zorgen ervoor dat jouw organisatie de ingeslagen weg blijft volgen richting meer resultaat. Zo fungeren onze GroeiLeaders als een soort salesmanagers op afstand.

Lange termijn relatie

04. Duurzame Groei voor jouw organisatie

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Go to Top