Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coaching en trainingen

Als je echt wilt Groeien met je sales moet je team goed in elkaar zitten en beschikken over de juiste skills. Hiervoor kunnen we bij GroeiLeaders ondersteunen met coaching en trainingen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan dit gericht zijn op het motiveren van het team, het inrichten van jouw salesproces of het bijbrengen van inhoudelijke kennis op het gebied van sales. Tenslotte bieden wij ook meerdaagse traineeships aan waarin alles in samen wordt gebracht waar jouw organisatie behoefte aan heeft. 

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Performance coaching

In je salesteam wil je mensen hebben die effectief en efficiënt te werk gaan om zoveel mogelijk resultaat te behalen. Hiervoor heb je gemotiveerde mensen nodig die goed kunnen samenwerken en elkaar aanvullen waar nodig. Geen excuses maar doelen halen. In dat kader bieden we performance coaching aan om ieders talenten te leren herkennen en toepassen op salesgebied. Dit kan zowel in een 1 op 1 sessie of middels een teamcoachingssessies waarin we met de hele groep aan de slag gaan. 

Inhoudelijke kennis verbreden

Wanneer de leads beginnen binnen te komen wil je dat deze goed worden opgevolgd en uiteindelijk natuurlijk leiden tot deals. Daarom is het belangrijk dat je teamleden over de juiste skills beschikken en weten hoe ze die deals moeten closen. Onze salestrainingen vergroten de kennis van jouw salesteam en bieden tips en trics om nog meer resultaat te behalen. Zo kun je op een duurzame manier je leads blijven closen.

Salestrainingen & traineeships

Vooraf gaan we met alle deelnemers in gesprek. Hieruit wordt duidelijk waar de behoeften liggen en hoe we jouw mensen het best kunnen helpen. Samen met de organisatie zorgen we voor een op maat gemaakt programma waarbij vooraf alle doelstellingen helder geformuleerd zijn.

Voor onze trainingen zoeken wij altijd leuke geschikte locaties uit die passen bij het budget en doelstelling van de organisatie. Indien gewenst hebben we verschillende activiteiten die we als aanvulling op de trainingen kunnen organiseren.   

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Benieuwd hoe we jouw team kunnen helpen nog meer uit je sales te halen? Ontdek welke coachingstrajecten of trainingen passen bij jouw wensen.

Go To Top