Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Sales strategie trajecten

Groeistrategie

Je organisatie opschalen. Of je nou zzp’er bent, start-up, scale up of inmiddels al een volwassen organisatie hebt staan, iedereen heeft behoefte aan een gedegen Groeistrategie. Een goede Groeistrategie zorgt ervoor dat jij met jouw organisatie vanaf moment 1 de juiste koers vaart. Dit voorkomt dat je onnodig halverwege moet bijsturen en hierdoor onnodige kosten maakt.

Bij GroeiLeaders geloven wij in een performance based Groeistrategie. Een strategie die direct bijdraagt aan de groei van jouw organisatie. Soms resulteert dit in creatieve workshops over de branding of propositie van de organisatie, maar alleen als wij geloven dat dit jou kan helpen met de Groei. Veel vaker komt het neer op een hands on sales- marketingplan, waarbij wij de route naar meer leads en hogere conversies voor je uit hebben gestippeld. Tenslotte coachen wij ook ondernemers die zelf in control willen blijven van hun eigen groei. 


Door ons grote netwerk van specialisten kunnen we op iedere behoefte inspelen, of indien dit niet lukt jou doorzetten naar de juiste personen die je wel kunnen helpen. Liever uitbesteden? Wij werken op elk aspect van de groeistrategie samen met de beste speialisten. Zo kunnen wij je ook helpen om dit plan te implementeren om zo op een duurzame manier samen deals te closen en groei voor jouw organisatie te realiseren.


De eerste stap hierin krijg je alvast kosteloos van ons. Na het inplannen van een Groeiscan ontvang je namelijk gratis een onafhankelijk Groeiplan met mooie inzichten over hoe wij denken dat jij het beste de gewenste groei kan realiseren.

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Hoe weet ik of een Groeistrategie bij mij past?

Na deze eerste kennismaking stellen we een hands on implementatieplan op waarin concrete stappen staan om mee aan de gang te gaan. Wij presenteren dit plan en geven direct een voorstel tot implementatie. Mogelijke aspecten die in het plan staan zijn: Strategie sessies voor de herpositionering van jullie organisatie of propositie. Het uitwerken van een sales- marketing jaarplan, het (her)inrichten van het sales- en marketingproces, advies hoe jij meer en sterkere leads kan genereren en welke kanalen jij hier het beste voor kan inzetten. Hieruit blijkt dan ook of we jou zullen adviseren om in te zetten op een sessie voor een nieuwe groeistrategie of dat we met de huidige middelen verder kunnen met het gereren van nieuwe leads 

Wat levert deze groeistrategie mij op?

Meer leads, een hogere conversie en dus meer klanten en meer omzet. Dat is waar wij op focussen bij het opstellen van jouw groeistrategie. Doordat wij samenwerken met de beste specialisten op ieder segment kan je erop vertrouwen dat wij alle mogelijkheden meenemen in ons plan. Hierdoor krijg jij gegerandeerd een onafhankelijke groeistrategie, opgesteld door onze groeistrategen in combinatie met de uitvoerende specialisten. 

Omdat wij onze klanten vaak ook bijstaan bij de implementatie en het closen van de deals kunnen wij ook op tijd bijsturen indien wij merken dat bepaalde tactieken minder goed of juist beter werken dan verwacht. Maar dat hoeft natuurlijk niet, jij kan ook zelf aan de slag gaan met de door ons opgestelde Groeistrategie. 

Samenwerking met onze GroeiLeaders

De salesstrategie kan uit verschillende onderdelen bestaan, maar hier stopt het niet. Omdat de verschillende aspecten van de Groeistrategie vaak uit erg specifiek en specialistisch werk bestaat is het voor veel organisaties niet mogelijk om op ieder vlak iemand aan te nemen. Daarom kiezen veel organisaties voor een algemene sales- of marketingmanager. Maar dit is zonde! 

Door samen te werken met onze GroeiLeaders ontvang je op ieder vlak van de funnel de juiste specialist. Deze specialisten hoef je natuurlijk niet zelf aan te sturen, dat doet jouw eigen persoonlijke Groeistrateeg. Tijdens periodieke updates laten wij jou zien wat er is gebeurd, hoe dit is gegaan en welke stappen wij gaan nemen om de groei nog verder te optimaliseren.

Door middel van online marketing of telemarketing zorgen wij voor de juiste leads. Maar we kunnen we ook jouw salesmensen trainen of je helpen in de zoektocht naar de juiste mensen om jouw salesteam te versterken. Per onderdeel werken we met de beste specialisten. Zo heb jij op ieder deel van de salesfunnel de juiste specialisten en kan jij je focussen op de duurzame groei van jouw organisatie.

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Wil jij meer rendement halen uit je sales? Vraag direct een GroeiScan aan om te kijken hoe we jouw salesorganisatie kunnen laten Groeien!

leadgeneratie referentie
Go to Top