Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Benutten veelzijdigheid van B2B leadgeneratie

Leadgeneratie

We zien leadgeneratie als een aparte service waarbij we het proces zo opzetten dat je een structurele doorstroom krijgt van warme leads. Na een korte analyse werken wij een plan uit om zoveel mogelijk leads voor jou te scoren. Nadat we goed in kaart hebben welke vormen we inzetten gaan onze specialisten aan de slag. Allereerst verzorgen wij de juiste leadlijsten. Wij gebruiken onze eigen software die het mogelijk maakt dat de verschillende kanalen elkaar versterken voor een optimaal rendement. Als je wilt dat je eigen mensen ook focus blijven houden op het genereren van leads zorgen wij voor een optimale flow waarin zij samenwerking met onze specialisten. Alles geautomatiseerd en gekoppeld met verschillende CRM systemen.

Vraag vrijblijvende GroeiScan aan

Leadgeneratie uitbesteden

Omdat leadgeneratie het beste werkt als je dit uitvoert over verschillende schijven, en elk facet van leadgeneratie erg specialistisch werk is adviseren wij organisaties eigenlijk altijd om hun leadgeneratie uit te besteden. In veel gevallen is de mogelijkheid er namelijk niet op ieder vlak een eigen specialist aan te nemen. Daarbij is het voor veel organisaties ook niet direct nodig als er iemand fulltime mee bezig is. 

Een veel gemaakte fout hierbij is dat organisaties een allround medewerker aannemen die verantwoordelijk wordt gemaakt voor het hele proces.  Deze ontbreekt het vaak aan de juiste kennis om op ieder vlak te excelleren. Een ideale combinatie is de allround medewerker in house met een flexibel team van specialisten daarom heen die kunnen adviseren en weten aan welke knoppen je het beste kan draaien om het juiste resultaat te realiseren. Dus leadgeneratie uitbesteden met een eigen interne schakel daarnaast!

Leadgeneratie uitbesteden is dus de mogelijkheid voor organisaties om op elk facet de juiste specialist aan het werk te hebben zonder direct 5-10 man personeel aan te hoeven nemen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je op de juiste weg bent en dat er de juiste dingen gebeuren. Door samen te werken met een onafhankelijke partij als GroeiLeaders weet je ook zeker dat je het juiste objectieve advies krijgt over de in te zetten kanalen.

Telefonische leadgeneratie

Telemarketing is een veelgebruikt middel voor b2b leadgeneratie. Persoonlijk contact door te bellen zorgt voor tweerichtingsverkeer en een direct contact met je potentiële lead. Je wilt echter wel kwalitatieve leads hebben en je accountmanager niet opzadelen met zinloze afspraken waar hij niks mee kan. Daarom is het van belang je telemarketing in te zetten met de juiste kennis en ze te koppelen aan je overige kanalen, zodat je op het ideale moment aan de lijn hangt om een lead te bewerkstelligen. 

Wij kunnen je helpen de telemarketing goed in te richten of deze voor je uit handen nemen met een van onze specialisten. Voor je bedrijf is het van groot belang dat je dit doet met een partner waar je vertrouwen in hebt, ze lopen immers met je naam te koop. Wij snappen dat je wilt dat dit goed gebeurt en bieden je daarom de mogelijkheid direct met de juiste partners aan de slag te gaan.

Online leadgeneratie

De manier om mensen naar je website te krijgen en zo warm te krijgen tot een lead is online marketing. maar wat doe je met al die website bezoekers en whitepaper downloads? Samen met onze online leadgeneratie specialisten zetten we als basis diverse kanalen in om leads te regelen voor jouw bedrijf. Door onze persoonlijke opvolging zorgen wij ervoor dat de leads bij jou komen als ze volledig zijn opgewarmd;

  • Website. De belangrijkste pijler van je online marketing. We optimaliseren deze voor je en zorgen voor een hoge CTR.
  • SEO. Zoekmachineoptimalisatie waardoor jouw bedrijf sneller en beter gevonden wordt in Google en mensen die naar jouw product of dienst op zoek zijn op je website terecht komen.
  • SEA. Adverteren via Google om direct te scoren op relevante zoektermen.
  • Social Media. Adverteren via Facebook, Instagram en LinkedIn om je bedrijf onder de aandacht te brengen en meer websitebezoekers binnen te halen.
  • E-mailmarketing. Bereik jouw doelgroep met specifieke mails om nieuwe potentiële klanten warm te krijgen voor jouw bedrijf.

Koppeling voor optimaal resultaat

Leadgeneratie wordt pas echt interessant als alle instrumenten met elkaar samenwerken. De timing waarop potentiële leads worden benaderd wordt bepaald vanuit meerdere kanalen, zodat je altijd op het juiste moment in contact komt met de lead. Dit gebeurt allemaal via onze eigen tool die alle vormen van leadgeneratie aan elkaar koppelt. 

Van het vinden van de juiste suspects tot het opleveren van warme leads, wij zorgen ervoor dat jouw mensen weer bezig kunnen zijn met wat zij het leukst vinden; het voeren van verkoopgesprekken!

leadgeneratie referentie
leadgeneratie referentie
Go to Top